اخبار

معماری داخلی خانه ای ویلایی در کانادا

معماری داخلی خانه ای ویلایی در کانادا
از معمار پروژه: مشتریان این پروژه آرزو داشتند ویلای 800 فوت خود را با اضافه کردن طبقه دوم به آن بزرگتر و باشکوه تر جلوه دهند.با این وجود شرایط نامناسب پایه ای ویلا به سرعت نشان داد که این گزینه غیر ممکن است. بنابراین معمار تصمیم گرفت با ساخت یک فرمت به حیاط خلوت رضایت مشتری را جلب نماید. در این پروژه دو محدودیت عمده وجود داشت: 1)شهرداری جواز ساخت طبقه دوم را در غشای پشت بام موجود نمی داد. 2)حضور یک سنگ 4-0 فوت که در داخل زمین قرار گرفته است و ساخت و ساز از زیر زمین را بسیار پر هزینه می کرد. بنابراین با توجه به این محدودیت ها راه حل های متعارف و مقرون به صرفه در نظر گرفته و اجرا شد. فشرده سازی فضاها و تقسیم سطوح برای عملکردهای مورد نظر و ایجاد دو اتاق ناهار خوری در ارتفاع خیره کننده و ارائه سخاوتمندانه نور طبیعی به داخل تمامی فضاها انجام گرفت.

از معمار پروژه: مشتریان این پروژه آرزو داشتند ویلای 800 فوت خود را با اضافه کردن طبقه دوم به آن بزرگتر و باشکوه تر جلوه دهند.با این وجود شرایط نامناسب پایه ای ویلا به سرعت نشان داد که این گزینه غیر ممکن است. بنابراین معمار تصمیم گرفت با ساخت یک فرمت به حیاط خلوت رضایت مشتری را جلب نماید. در این پروژه دو محدودیت عمده وجود داشت: 1)شهرداری جواز ساخت طبقه دوم را در غشای پشت بام موجود نمی داد. 2)حضور یک سنگ 4-0 فوت که در داخل زمین قرار گرفته است و ساخت و ساز از زیر زمین را بسیار پر هزینه می کرد. بنابراین با توجه به این محدودیت ها راه حل های متعارف و مقرون به صرفه در نظر گرفته  و اجرا شد. فشرده سازی فضاها و تقسیم سطوح برای عملکردهای مورد نظر و ایجاد دو اتاق ناهار خوری در ارتفاع خیره کننده و ارائه سخاوتمندانه نور طبیعی به داخل تمامی فضاها انجام گرفت.

اولین مدل مربوط به کاهش اتاق ناهار خوری جدید و ایجاد تراس بیرونی آن بود که به آشپزخانه متصل میشدو موسیقی اتاق توسط فضایی باز تامین میشد. در بالای اتاق ناهار خوری یک مکعب قرار دادیم که صدای موزیک به طور شفاف از اتاق خواب اصلی به فضای ناهار خوری پخش می شد.آشپزخانه فضای اطراف را سازماندهی می کند و مرکز خانه محسوب میشود .


به دلیل کمبود بودجه، مصالح ساختمانی که انتخاب کردیم عمدتا خام و دست نخورده بودند. کف با کفپوش چوبی و پنل هایی به رنگ خاکستری پوشش داده شد. برای دیوار ها هم رنگ سفید در نظر گرفته شد تا فضا روشن تر به نظر بیاید.  نمای بیرونی هم با تخته هایی از جنس کاج به رنگ سیاه و سفید راه راه و ورقه هایی از فولاد صنعتی پوشیده شد.


این پروژه با محدودیت های متعددی مواجه بود بود با این وجود یک پروژه منحصر به فرد ارائه شد که در عین سادگی یک فضای سخاوتمندانه و درخشان طراحی و اجرا گردید.

 Location: Montreal ,QC,Canada

Area: 800.0 ft2

Project Year: 2010

Architects: NatureHumaine

۱۷ اسفند ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶
www.archdaily.com |
تعداد بازدید : ۷۷۴
کد خبر : ۲۷

نظرات بینندگان


تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید