اخبار

معماری داخلی خانه ای در تایوان

معماری داخلی خانه ای در تایوان
از معمار پروژه: خانه مورد نظر در طبقه بالای یک برج در مرکز شهر واقع شده است. بعد از گذشت ده سال از ساخت این ساختمان ، اکنون خانه نیازمند به روز شدن و تغییر دکوراسیون داخلی است.طرح اصلی پروژه یکسان باقی می ماند و ما به آن دست نمی زنیم.اما دو اتاق خواب موجود، تبدیل به یک اتاق خواب با حمام مجاور می گردد.علاوه بر این برای باغ یک پشت بام و یک فضا برای سالن درنظر می گیریم

از معمار پروژه: خانه مورد نظر در طبقه بالای یک برج در مرکز شهر واقع شده است. بعد از گذشت ده سال از ساخت این ساختمان ، اکنون خانه نیازمند به روز شدن و تغییر دکوراسیون داخلی است.طرح اصلی پروژه یکسان باقی می ماند و ما به آن دست نمی زنیم.اما دو اتاق خواب  موجود، تبدیل به یک اتاق خواب با حمام مجاور می گردد.علاوه بر این برای باغ یک پشت بام و یک فضا برای سالن درنظر می گیریم.


file29 11
file29 10
file29 9
file29 8

منحصر به فرد ترین ویژگی این پروژه ویلای آسمانی آن است که ساخت یک حیاط زیبا و طبیعت منحصر به فرد بالای سطح زمین، در طبقات بالای این برج است. برای رسیدن به هدف ساخت این فضای طبیعی ، یک سوم از سقف حذف شد و جاگزین با یک نورگیر زیبا شد که نور لابی از این طریق تامین می شود و در اطراف آن پنجره های سقفی قرار داده شد که توسط ستون هایی نازک ایجاد گردید. همچنین در بخش لابی از گیاه و گلدان های سفارشی استفاده شد و به همین ترتیب فضای پشت نیز با گیاهان تزییین شد و یک راهنمای گردش در باغ ایجاد شد.لابی به عنوان حیاط ویلا در نظر گرفته شد.


file29 7
file29 5
file29 4

علاوه بر این ، حیاط که نقش عنصر حیاتی را برای تنظیم فضا، سقف و همچنین از بین بردن سقف قدیمی و تا حدی اضافه کردن امکانات جدید و مواد ساختاری از بتن اصلی  را ایفا می کند با یک بافت متفاوت  به عنوان یک گفتگو میان گذشته و حال ، قدیم و جدید قرار دارد.در ایجاد سقف جدید ، مواردی در نظر گرفته شد که به مخفی کردن سیم کشی و تاسیسات  و همچنین غنی سازی سلسله مراتب فضا، از طریق جدا سازی فضای سقف و ایجاد سازه های جدید در آن کمک نمود. علاوه بر این چراغ روشنایی سقف در امتداد شکستگی سازه جدید ، به منظور ادغام و ترکیبی زیبا از محیط با مبلمان به کار برده شد.در این استراتژی طراحی،با کاهش نور و فضای سقف به جای اضافه کردن به آن،ویژگی های جذاب تری در فضا بوجود آمد.


file29 3
file29 2
file29 1

پنجره دراز و قرار دادن یک نیمکت در مقابل آن به ایجاد یک چشم انداز زیبا در فضایی باز کمک کرد. از اتاق نشیمن با یک نگاه می توان صحنه آرام فضای خارجی را نظاره کرد و از آن لذت برد. 

Location: Taipei City , Taiwan

Area: 364.0 sqm

Project Year: 2015

Architects: CJ Studio

۱۱ اسفند ۱۳۹۵ ۱۵:۲۱
www.archdaily.com |
تعداد بازدید : ۷۱۵
کد خبر : ۲۱

نظرات بینندگان


تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید