اخبار

بازسازی خانه ای در هنگ کنگ

بازسازی خانه ای در هنگ کنگ
از معمار پروژه : این خانه در سمت کوه قرار گرفته است و منظره دیدنی از اقیانوس سیلوراستراند دارد. صاحبان این خانه حدود 15 سال در این منطقه زندگی کرده اند و با تمام کمبود های خانه آشنا هستند، آنها تمایل دارند خانه نوسازی شود ودر عین نوآورانه بودن طرح، خواستار کاربردی و عملی بودن آن نیز هستند تا به تمام نیازهای آنان پاسخ دهد.

 

از معمار پروژه : این خانه در سمت کوه قرار گرفته است و منظره دیدنی از اقیانوس سیلوراستراند دارد. صاحبان این خانه حدود 15 سال در این منطقه زندگی کرده اند و با تمام کمبود های خانه آشنا هستند، آنها تمایل دارند خانه نوسازی شود ودر عین نوآورانه بودن طرح، خواستار کاربردی و عملی بودن آن نیز هستند تا به تمام نیازهای آنان پاسخ دهد.

اتاق نشیمن و اتاق ناهار خوری اصلی به دلیل زیر ساخت های خانه که روی کوه قرار گرفتند از هم جدا شدند.منطقه غذاخوری بعد از ورودی قرار داشت و فضای اصلی فاقد ذخیره سازی بود.گنجه کفش زیر پله ها قرار داشت. اندازه اتاق کودکان بسیار نامناسب بود و در فضای بیرونی اتاق خواب اصلی نقص هایی وجود داشت که کیفیت زندگی مالک را خراب می کرد.

به منظور بهبود کیفیت زندگی ،طراح با دقت جریان اصلی خانه و عادت های آنها را بررسی کرد و طرحی جدید با جریانی نو ایجاد کرد، مانند تغییر محل ورود، پله ها و بخش بالای ورودی، علاوه بر این از آن جایی که صاحبان خانه به ندرت طبخ می کنند، طراحی یک فضای ساده برای آشپزخانه کافی بود. بنابراین طراح با جدیت آشپزخانه اصلی را تخریب کرد، ورودی را دوباره جایگزین کرد و به فضاهای مورد نیاز اضافه نمود؛ به طوری که بازدید کنندگان می توانند به تدریج در هنگام ورود به خانه فضاهای مختلف را تجربه کنند. در عین حال یک فضای بزرگ در قسمت بالای آشپزخانه در طبقه پایین آزاد شد که طراح آن را با فضاهای دیگر ادغام نمود.جالب تر اینکه ، طراح متوجه شد با حرکت دادن راه پله، راهرو های اضافی در سطح دوم را می توان برداشت تا میزان فضای اتاق ها 20 تا 45 درصد افزایش یابد، درنتیجه نه تنها تعدا اتاق کودکان را کاهش نداد ، بلکه حجم اتاق گنجه در اتاق خواب اصلی نیز دو برابر شد.

پس از اجرای سازگاری ساختاری، طراح داخلی طرحی ساده  و در عین حال پیچیده را در سراسر خانه انجام داد و با انتخاب مواد سبک و رنگی به عنوان تن اصلی ، حس آرامش را ایجاد نمود.همچنین خط ساختار راه پله شناور، میزهای آشپزخانه باز و نیمکت ها به صورت یکپارچه قرار گرفتند تا به ایجاد حس زیبایی شناسی معماری بیفزاید.











·  Architects

Millimeter Interior Design

·  Location

Silverstrand, Hong Kong

·  Designer

Michael Liu

·  Area

300.0 m2

·  Project Year

2016

۳۰ خرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱
www.archdaily.com |
تعداد بازدید : ۱,۴۵۷
کد خبر : ۱۴۱

نظرات بینندگان


تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید